Jestliže se vám tento newsletter nezobrazuje správně, klikněte prosím ZDE.

Krkonoše a podkrkonoší
Martin Lukeš

Krkonoše - jedinečné navenek, přátelské uvnitř

Krkonoše a podkrkonoší

Spolupracujte s námi!

Posílejte fotky z Krkonoš, označujte sebe, nás i vámi dosažené turistické cíle a oblíbená místa, sdílejte s námi svoje zážitky a radosti, případně se podělte i o to, s čím jste nebyli spokojeni. Spravujeme Instagram krkonoseeuFacebook Krkonoše.eu a jsme tu pro vás!


Více informací
Spolupracujte s námi!
Přispějte na úpravu běžeckých tratí

Přispějte na úpravu běžeckých tratí

Běžecké lyžařské tratě jsou každým rokem upravované v celém regionu Krkonoš a na tuto úpravu jsou vynakládané nemalé finanční prostředky. Příznivci běžeckého lyžování mají možnost přispět i za sebe jako jednotlivce zakoupením tzv. lyžařských známek, kterým přispějí na údržbu tratí a tím projeví i zájem o podporu provozovatelů tratí. Děkujeme všem, kteří se podílí svým příspěvkem na úpravě běžeckých tratí. 


Více informací

Rodinná firma Rautis se těší na vaši návštěvu

Ponikelská firma Rautis nehledí na to, že je zima v plném proudu. Připravuje se na jaro a vy se tak můžete těšit na nové, opravdu vyladěné hobby sety, které si brzy budete moci sami vyrobit. Nominace na cenu Czech Grand Design v kategorii Výrobce roku jen dokazuje to, že v Rautisu se pracuje precizně a s láskou.


Více informací
Rodinná firma Rautis se těší na vaši návštěvu
Navštivte Památník zapadlých vlastenců

Navštivte Památník zapadlých vlastenců

Toto jedinečné muzeum naleznete v Pasekách nad Jizerou uprostřed krásné přírody s působivým výhledem na západní Krkonoše. Vedle praktické ukázky tkalcovského řemesla je možné nahlédnout také do tajů soustružnictví. Unikátní sbírka hudebních nástrojů zahrnuje práce prvních paseckých houslařů a jejich žáků. Dozvíte se zde o každodenním životě lidí v Pasekách, o jejich pracovitosti a uměleckém nadání.


Více informací

Audi Fis Ski World Cup

Světový pohár žen ve sjezdovém lyžování je zpět v České republice! 8. a 9. března 2019 uvidí nejlepší lyžařky světa Špindlerův Mlýn. Chcete být u toho? Doporučujeme všem, kteří se v tomto termínu do Špindlerova Mlýna chystají, aby si určitě zajistili dopředu ubytování, zjistili možnosti parkování a obrnili se trpělivostí, protože lidí zde bude opravdu hodně.



Více informací
Audi Fis Ski World Cup
Na skialpech přes hory

Na skialpech přes hory

Vydejte se na skialpové toulky nejen po Krkonoších, ale i Šumavě, Krušných horách, nebo třeba Beskydech. Česká televize natočila 7 patnáctiminutových dílů sportovního seriálu. Dvoudenní reálné přechody, kdy se dozvíte vše o konkrétní cestě, možnosti přespání, převýšení a mnoho dalšího. Každý díl je věnovaný jednomu pohoří v ČR, kdy Vás průvodci provedou nejzajímavějšími částmi dané oblasti, nabídnou setkání se známými osobnostmi regionu a nakonec se dozvíte i nové tipy na trávení volného času.


Více informací

TOP akce v Krkonoších – březen 2019

Březen, za kamna vlezem, říká se. Proč sedět za kamny, když nás čeká spousta zimních, kulturních i hudebních radovánek. Byla by škoda nechat si je ujít. Užívejte si březnového sluníčka, sněhu a pomalu se těšte na jaro, které klepe na dveře.


Více informací
TOP akce v Krkonoších – březen 2019
Krkonoše a podkrkonoší

Nevíte, co na vaší dovolené navštívit, kam zajít, jakou tůru zvolit?

Neváhejte se obrátit na některé z krkonošských infocenter, kde vám velmi rádi pomohou, poradí a dají tip i na místa, která byste jinak nenavštívili. Milí a ochotní pracovníci znají dokonale region, ve kterém působí a těší se na vaši návštěvu.   



Krkonoše a podkrkonoší

Facebook Twitter Google+

Krkonoše - svazek měst a obcí
Zámek 1
543 01 Vrchlabí

E-mailsvazek@krkonose.eu

WWWwww.krkonose.eu

Odrážka Unikátní Krkonoše
Odrážka Turisté a cyklisté vítejte
Odrážka Lyžařský ráj
Odrážka Krkonoše pro všechny
Odrážka Hory zážitků
Odrážka Služby a doprava

Odrážka Newsletter
Odrážka Archiv

Krkonoše a podkrkonoší

Pokud chcete zrušit zasílání e-mailů, klikněte na tento odkaz: ZDE