Jestliže se vám tento newsletter nezobrazuje správně, klikněte prosím ZDE.

Krkonoše a podkrkonoší
Radek Drahný

Krkonoše – jedinečné navenek, přátelské uvnitř

Krkonoše a podkrkonoší

Soutěžte s námi!

Zkuste štěstí a soutěžte s námi o dva rodinné poukazy na Stezku korunami stromů Krkonoše v Janských Lázních! Zjistíte, v čem je příroda Krkonoš jedinečná, poznáte zdejší krásné lesy doslova od kořenů až po jejich koruny a stanete se součástí lesního života. Seznámíte se s řadou živočichů i rostlin, které nenajdete nikde jinde a strávíte zde chvíle, na které budete rádi vzpomínat.


Více informací
Soutěžte s námi!
Užijte si Krkonoše s dětmi!

Užijte si Krkonoše s dětmi!

Plánování výletů s dětmi je někdy pěkně náročné. Proto jsme pro vás připravili brožurku Krkonoše s dětmi, která nabízí 15 tipů pro menší i větší výletníky. Zároveň poradí s dopravou, parkováním i občerstvením na trase, abyste měli s přípravou na túru co nejméně starostí. Ke stažení je už nyní na našich stránkách. Užijte si podzimní Krkonoše – jsou nádherné!


Více informací

Bavte se, hrajte si a navštěvujte nová místa!

Poznávací hra o mince "Co vydaly hlubiny země" je vhodná pro malé i velké. Dozvíte se spoustu zajímavých informací o dějinách těžby zlata, mědi, arseniku a uhlí, dostanete se na tajemná i krásná místa, která neznáte, probudí se ve vás touha poznávat minulost našeho kraje a život lidí, kteří tu žili před námi. Představujeme novou procházku a nově vydanou minci, na které je Větřice, chcete-li, Bába Futeř. Procházka, příběhy i informace o historii se tentokrát odehrávají v obci Malá Úpa.


Více informací
Bavte se, hrajte si a navštěvujte nová místa!
Kalendář Staré Krkonoše

Kalendář Staré Krkonoše

Nástěnný kalendář Staré Krkonoše 2021 potěší i v nadcházejícím roce všechny milovníky našich nejvyšších hor! Navštívíme Obří a Sokolskou boudu, Horní Maršov, Černou Horu, Černou boudu, Pomezní Boudy, Novou Slezskou boudu, Harrachov, Obří důl, Velkou Úpu, Svobodu nad Úpou, boudu prince Jindřicha, podíváme se i do Špindlerova Mlýna. Objednávejte už nyní online, nebo poptávejte ve svém infocentru či knihkupectví.


Více informací

Vydejte se na Krkonošskou pivní stezku

Poznejte chuť pravých krkonošských piv, projděte se po úžasných horských partiích, získejte dárek, buďte zařazeni do slosování o hodnotné ceny a hlavně – bavte se! Sbírat razítka a soutěžit s Krkonošskou pivní stezkou můžete do 30. září. Tak neváhejte, podzimní Krkonoše jsou nádherné a bez davů lidí. 


Více informací
Vydejte se na Krkonošskou pivní stezku
Pojďte si hrát!

Pojďte si hrát!

Díky venkovní hře Skryté příběhy poznáte nejen nová a zajímavá místa, ale můžete i cestovat v čase a udělat z každého rodinného výletu neobyčejné dobrodružství. Vydejte se například do Pece pod Sněžkou za Sněženkami a Machry, nad Portášovy Boudy za Střeleným pašerákem, nebo do Vrchlabí, kde hledá hrabě Morzin dirigenta pro světovou premiéru Vivaldiho Čtvera ročních dob.


Více informací

Pořiďte si tištěnou verzi virtuální stezky

V rámci projektu "Po stopách regionální výroby a tradice v polsko-českém regionu Jelenohorské kotliny, Jizerských hor a Krkonoš" CZ.11.2.45/0.0/0.0/18_029/0001827 byla vydaná tištěná verze Virtuální stezky, kterou naleznete na pultech informačních center západních Krkonoš. Nemáte-li tištěnou mapu, nezoufejte, na webových stránkách projektu jsou uvedení všichni zapojení řemeslníci, majitelé technických památek a sportovních aktivit. Během září bude zahájena fotografická soutěž o hodnotné projektové ceny. 


Více informací
Pořiďte si tištěnou verzi virtuální stezky
Pomozte uklidit Krkonoše!

Pomozte uklidit Krkonoše!

Udělejte něco pro naše hory a zúčastněte se dobrovolnické akce, která je spojená s očistou turistických tras. Příjemná podzimní procházka vám "bodne", hory i v nich žijící obyvatelé vám poděkují a třeba se dozvíte i něco nového.


Více informací

TOP akce v Krkonoších – září 2020

Prázdniny jsou ty tam, léto pomalu spěje ke svému závěru a my se můžeme těšit na barevný podzim. Pojďme si toto období zpříjemnit některou z chystaných akcí. Ani tentokrát jich není málo. 


Více informací
TOP akce v Krkonoších – září 2020
Krkonoše a podkrkonoší

Vychutnejte si podzimní Krkonoše – jsou úžasné!

Léto nám končí a za dveřmi je podzim – barvičky, inverze, mlha...a méně lidí než v létě. My už máme trasy naplánované. A co vy, vyrazíte?

Inspiraci na výlety, tipy na ubytování, gastro a plno dalších informací najdete na www.neznamekrkonose.cz

Nebo nám napište, rádi poradíme!



Krkonoše a podkrkonoší

Facebook Twitter Google+

Krkonoše - svazek měst a obcí
Zámek 1
543 01 Vrchlabí

E-mailsvazek@krkonose.eu

WWWwww.krkonose.eu

Odrážka Unikátní Krkonoše
Odrážka Turisté a cyklisté vítejte
Odrážka Lyžařský ráj
Odrážka Krkonoše pro všechny
Odrážka Hory zážitků
Odrážka Služby a doprava

Odrážka Newsletter
Odrážka Archiv

Krkonoše a podkrkonoší

Pokud chcete zrušit zasílání e-mailů, klikněte na tento odkaz: ZDE